Guttorm Nordø

2 - 4. desember er siste helg for utstillingen.

Gratis konsert med Sørgekåpe fredag 2. desember
dørene åpner kl. 19.
Hjertelig velkommen!!!

 

R e t r o s p e k k e t

Hjertelig velkommen til denne utstillingen med Guttorm Nordø der vi vil vise et utvalg av hans arbeider fra 1988 og frem til i dag.

Kunstneren sier selv:

Jeg har produsert kunst i mange, mange år, har holdt på som en maksimalistisk, manisk ekspressiv tulling med gud-vet-hvem i hælene, og har laget kunst i alle tenkelige former, utgaver, medier og uttrykk. Og til hver ny utstilling: Nye verker.

Selvsagt kunne jeg ha produsert og vist kun nye arbeider til denne utstillingen også, slik jeg vanligvis gjør det. Men noen ganger må man tillate seg å være retrospektiv, stoppe opp og ta noen tilbakeblikk.

Hvor mange ganger har ikke jeg, eller andre kunstnere, for den saks skyld, laget nye verker, for så å stille dem ut kun én gang - for eksempel i et ukjent, lite galleri i en ukjent liten by, der svært få ser dem - for deretter, etter utstillingens slutt, å stue dem vekk på lager? Svaret er helt opplagt, ja: Mange ganger.

Dette tar jeg nå konsekvensen av, og presenterer derfor en retrospekket utstilling i Galleri MAP: et lite utvalg humørfylte arbeider, hovedsakelig malerier, helt tilbake fra 1988 og frem til i dag – altså et tidsspenn på nesten 30 år.Åpent:  Lørdag og søndag 26. og 27. november kl. 13 - 17
Fredag, lørdag og søndag 2. - 4. desember kl. 13 - 17