Guttorm Nordø møter Waldemar Hepstein

08. - 24. november 2013alt
Hjertelig velkommen til åpning av ny utstilling fredag 08. november kl. 19.

___________________________________________

Galleri MAP fylte fem år i 2012.
Vi er stolte over å ha kunnet vise frem både norske og internasjonale kunstnere. Foto, rock`n`roll og ekspresjonister er vel dekkende ord for repertoaret.

I 2013 har vi gjort en vri og har derfor utfordret vår yndlingskunstner Guttorm Nordø til å sitte ved rorkulten hele året. Guttorm har tatt utfordringen. Han vil selv være representert gjennom alle årets åtte utstillinger og vil invitere noen av sine favorittkunstnere til å stille ut sammen med ham.
Les omtale i Dagsavisen her.

Denne gang vil Guttorm vise nye tusjtegninger.

___________________________________________

Syvende kunster ut er Waldemar Hepstein som vil presentere den niende kunstform: tegneserie

Waldemar Hepstein er en fantastisk tegner og tegneserieforfatter som hovedsaklig har jobbet med blader/tidsskrifter som Fidus, Gateavisa og Hyl! (på eget forlag: konjunksjoN kartooNs), samt opptredener i Dagbladet, Dongery, Larsons Gale Verden, Norsk Mad, Nye Takter, Psykose, Pyton, Rock Furore, Rummpfftillfftooo?, Smult, Sporveisnytt, Tegn,Tommy og Tigern, Visuelt og Z (filmtidsskrift).

Har du ikke allerede hans samletegneseriehefte "Snork" i hylla så løp og kjøp...
"Snork" (No Comprendo Press) er en samling med "Onkel" Waldemar Hepsteins tegneserier, tekster og illustrasjoner fra årene 1990-2003. Med forord av Christopher Nielsen:
"Waldemar Hepsteins tegneserier avstedkommer mange reaksjoner: 1, gapskratt, humring & fnising. 2, himmelfalne proklamasjoner av typen "nyskapende" og "Banebrytende originalt" og nr. 3, hoderystende irriterte"skjønner-ikke-noe" reaksjoner."

Waldemar Hepstein viser mesterlige originaltegninger fra blant annet albumet "Snork".

Guttorm Nordø stiller ut nye tusjarbeider.alt

Nordø har gått hen og tatt tilbake den flytende tusjen som han har jobbet så mye med i årene 1987 - 1995, en årrekke hvor han laget så mange tusjarbeider at han nesten ble allergisk.

Fraværet fra tusjen i alle disse årene har gjort ham godt, ja, fraværet har gjort ham til en bedre tusjmaler. Han bruker alt fra brede og slitne pensler som spriker i alle retninger til de tynneste pennesplitter.
"Det er godt å komme hjem" sier Guttorm Nordø.

Nordø forbereder for tiden utgivelse av en bok med tusjarbeider og tekster av forfatterne Erland Kiøsterud og Øivind Storm Bjerke.

Gled dere!

Hjertelig velkommen!

OBS: Åpningstider:
Torsdag - søndag kl. 13 - 17 altalt

alt


Musikk til bilde