Guttorm Nordø møter Eli Hovdenak

13. - 29. september 2013
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til åpning av ny utstilling fredag 13. september kl. 19.

alt

Etter åpningen blir det konsert med Amnestiet på Østkantfolk cc 100,- (ta med cash)

_________________________________________
Se omtale i Dagsavisen her

Galleri MAP fylte fem år i 2012. Fem spennende og lærerike år.
Vi er stolte av å ha kunnet vise frem både norske og internasjonale kunstnere. Foto, rock`n`roll og ekspresjonister er vel dekkende ord for mye av repertoaret.

I 2013 gjør vi en vri og har derfor utfordret vår yndlingskunster Guttorm Nordø til å sitte ved rorkulten hele året. Guttorm har tatt utfordringen. Han vil selv være representert gjennom alle årets åtte utstillinger og vil invitere noen av sine favorittkunstnere til å stille ut sammen med ham.
___________________________________________

Femte kunstner ut er Eli Hovdenak

Eli Hovdenak er en kunstner med bøttevis med humor og gode betraktninger, ofte med både hverdagslige og absurde temaer der både mennesker og dyr er involvert. Hun har fått publikum til å stoppe opp å smile bredt på utallige høstutstillinger.
Inspirert av alt fra Donald Duck og Tin Tin til De Chirico og Delvaux så kan det ikke bli annet enn bra.

Nordø har vært en stor beunder av Hovdenak sine arbeider i mange år. Selv om han sitter på en brukbar kunstsamling så er faktisk Hovdenak den eneste kunstneren han har kjøpt et bilde av.

Sammen med Guttorms bilder som jo også innehar en god porsjon med humor ser vi frem til en humørfylt og flott utstilling.

Velkommen!

OBS: Nye åpningstider i 2013
Torsdag - søndag kl. 13 - 17

alt alt

alt alt