Tomas Einarsson

 
"OUTLAW"
19. - 27. mars 2022
Åpning fredag 18. mars 2022 kl. 19
(Se åpningstidene under)

 

Outlaw utforsker det postapokalyptiske scenarioet inspirert av Americana, Mad Max og Western setttinger gjennom tegneserie-estetikk.

 

Samfunnets undergang virker som å fungere som en evig fascinasjon blandet med frykt i vår vestlige felles fantasi, hvor enhver nyhet om nasjonal konflikt eller raskt spredende smitte trigger tanker og diskusjon om total oppløsning og utvisking av maktstrukturer og den sosiale kontrakten. 

 

Selv om et tredje verdenskrigsmareritt er skremmende, utforsker det også en indre og kanskje litt skjult eller undertrykket fantasi om å slippe unna samtlige samfunnsplikter og trygghetsrammer. En fri arena hvor man tør å være den man skulle ønske man var, et landskap hvor en er fri til å utfolde og utøve vold gjennom nødvendighet. 

 

Virkeligheten av å leve i en tid dominert av dommedag og menneskets utslettelse ønskes sjeldent velkommen av de som må oppleve den, men fantaseres kraftig av de som har den på armlengdes avstand. 

 

Med en overdreven strek og gjentagende bilder av biler og våpen er målet å gjenspeile en testosteronsdrevet fantasi hvor alfahannen og primaldrift har fri ledelse i utforskning av menneskets mørke natur.

 

Tomas Einarsson har en bachelor i Fine Art fra Goldsmiths University i London.

 

Vi gleder oss.

Hjertelig velkommen!!!

 

 

Åpningstider:
Lørdag 19. - søndag 20. mars kl. 13 - 17
Fredag 25. - søndag 27. mars kl. 13 - 17